Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
21.11.2009 22:37 -
Винен кебап
Автор: blaginki
Категория: Хоби
Прочетен: 2077 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 22.11.2009 02:17
Прочетен: 2077 Коментари: 0 Гласове:
1
Последна промяна: 22.11.2009 02:17
Предлагам на Вашето внимание една класическа рецепта в сезона на свинското :)
Продукти:
1 кг. свинско месо, нарязано на хапки
3-4 глави лук
2-3 праза
1 ч.ч. вино
1 лъжичка брашно размито в студена вода
2 големи домата, нарязани на дребно
1 ч.л. червен пипер
половин чаена лъжичка черен пипер и босилек
сол, на вкус
Начин на приготвяне:
Месото и лука се слагат в тенджера и се задушават докато лука омекне и се поизгуби. После се добавя подправките и се долива вода колкото едва да покрие месото.Вари се докато месото полуомекне.Прибавят се виното, брашното, доматите и малко вода и се вари до готовност..
Поднася се с картофено пюре или варен ориз.
Вареният ориз може да се оформи в чашки и да се гарнира отстрани в чинията, картофеното пюре може да се оформи на купчинка в средата на чинията и отгоре да се сипе кебапа при сервирането.
Продукти:
1 кг. свинско месо, нарязано на хапки
3-4 глави лук
2-3 праза
1 ч.ч. вино
1 лъжичка брашно размито в студена вода
2 големи домата, нарязани на дребно
1 ч.л. червен пипер
половин чаена лъжичка черен пипер и босилек
сол, на вкус
Начин на приготвяне:
Месото и лука се слагат в тенджера и се задушават докато лука омекне и се поизгуби. После се добавя подправките и се долива вода колкото едва да покрие месото.Вари се докато месото полуомекне.Прибавят се виното, брашното, доматите и малко вода и се вари до готовност..
Поднася се с картофено пюре или варен ориз.
Вареният ориз може да се оформи в чашки и да се гарнира отстрани в чинията, картофеното пюре може да се оформи на купчинка в средата на чинията и отгоре да се сипе кебапа при сервирането.
Няма коментари