Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. bojil
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. bojil
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
17.05.2010 21:16 -
Баница с пилешко месо
Продукти:
1 бр. пиле сварено и обезкостено
1 оп. дърпани кори
2 връзки пресен лук
4 средни домати
черен пипер
червен пипер
чубрица
къри
1 с.л. масло
1 к.ч. пилешки бульон
кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган се запържва нарязания зелен лук ,прибавя се накълцаното на дребно месо , подправките, нарязаните на кубчета домати и пилешкия бульон. Оставя се да ври 15-20 мин като периодично се разбърква, оттегля се от котлона, когато остане почти само на мазнина , изчаква се да изстине. Корите се разстилат и във всяка се слага 2-3 супени лъжици от получената плънка, навива се на руло, като крайщата се подгъват , за да изтече плънката. Така получените пури се нареждат в тава и се заливат с разстопеното масло, слага се в студена фурна и се пече на 300 градуса за около 20 мин, поръсва се с настърган кашкавал и се запича за още 5 мин.
Да ви е сладко!
Няма коментари