Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
14.10.2009 12:35 -
Телешко с картофи на фурна
Автор: blaginki
Категория: Други
Прочетен: 26489 Коментари: 6 Гласове:
Последна промяна: 28.10.2009 18:37
Прочетен: 26489 Коментари: 6 Гласове:
6
Последна промяна: 28.10.2009 18:37
Продукти:
телешко месо- 900 -1000 гр (цяло парче)
картофи - 6-7 бр (средно големи)
лук - 3-4 глави
олио
подправки
Приготвяне:
Парчето телешко се измива добре. Нарязва се на филии (2-3 см) без да се отделят напълно една от друга. Оптриваме го добре с морска сол, Поставя се в подходяща тава. Главите лук се нарязват на кръгчета и се напъхват между филийките месо. Картофите се режат на четвъртинки и се нареждат около месото. Заливаме всичко с около 1 к.ч. олио, поръсваме с натрошено кубче зеленчуков бульон, черен пипер и червен пипер, добавяме 250 мл вода.
Завиваме добре с алуминиево фолио и печем в много силна фурна за около 2 часа, след това махаме фолиото и запичаме за 15 мин. Приятен апетит!!!
телешко месо- 900 -1000 гр (цяло парче)
картофи - 6-7 бр (средно големи)
лук - 3-4 глави
олио
подправки
Приготвяне:
Парчето телешко се измива добре. Нарязва се на филии (2-3 см) без да се отделят напълно една от друга. Оптриваме го добре с морска сол, Поставя се в подходяща тава. Главите лук се нарязват на кръгчета и се напъхват между филийките месо. Картофите се режат на четвъртинки и се нареждат около месото. Заливаме всичко с около 1 к.ч. олио, поръсваме с натрошено кубче зеленчуков бульон, черен пипер и червен пипер, добавяме 250 мл вода.
Завиваме добре с алуминиево фолио и печем в много силна фурна за около 2 часа, след това махаме фолиото и запичаме за 15 мин. Приятен апетит!!!
Честито, копейки, честито:)
Заради недоверието ми към тази особа как...
За сладки сънища на копейките
Заради недоверието ми към тази особа как...
За сладки сънища на копейките
1.
анонимен -
Превъзходно
03.05.2010 22:07
03.05.2010 22:07
Благодарности за невроятната рецептата. Лесна и много вкусна. Телешкото стана много крехко.
Признавам си, че малко модифицирах рецептата :) Вместо зеленчуков бульон, поръсих с бульон от телешки ребърца, залях яденето с равни части вода и вино.
Очарована съм от резултата. Още веднъж благодаря
цитирайПризнавам си, че малко модифицирах рецептата :) Вместо зеленчуков бульон, поръсих с бульон от телешки ребърца, залях яденето с равни части вода и вино.
Очарована съм от резултата. Още веднъж благодаря
2.
анонимен -
vkusno
11.07.2011 22:11
11.07.2011 22:11
vkusno
цитирай
3.
анонимен -
Вкусно
09.11.2011 20:52
09.11.2011 20:52
Много вкусно, но прекалих със солта...
цитирай
4.
анонимен -
аз нямах бульон, ама пак добро из...
02.06.2012 20:23
02.06.2012 20:23
аз нямах бульон, ама пак добро излезе :)
цитирай
5.
анонимен -
AZ Kazah
19.10.2012 17:21
19.10.2012 17:21
Moje da se slojat i morkov4eta-narqzani na edro,su6to taka malko podpravki,kato kurkuma,sminduh,giozum :)))Stava velikolepno :)))Dobur apetit :)))
цитирай
6.
анонимен -
AZ Kazah
19.10.2012 17:25
19.10.2012 17:25
propusnah da kaja i malko 4erveno vince :)
цитирай